Monika Rajič iz Rame ovaj vikend na Europskom prvenstvu u karateu u Finskoj

Večerašnje izdanje emisije „Vrijeme je za goste“ ugostit će predstavnike vrlo uspješnog karate kluba EMPI iz Rame, koji je do sada iznjedrio 12 reprezentativaca BIH.

U emisiji će gostovati reprezentativka BIH, Monika Rajič, koja će nas upravo ovaj vikend predstavljati na Europskom prvenstvu u Finskoj.

KK EMPI iz Rame osnovan je 2006. godine i u vrlo kratkom roku iznjedrio i prve reprezentativce BIH.

O uspjehu ovog sporta u Rami, koja ranije nije imala tradiciju karatea, govorit će osnivač i voditelj kluba Franjo Križanac.

Inače, natjecatelji  KK EMPI do sada su osvojili preko 1500 medalja na domaćim i međunarodnim natjecanjima. Od međunarodnih natjecanja, pored svjetskih i europskih natjecanja, te balkanskog prvenstva, nastupili su i na svjetskim premijer ligama i kupovima u Umagu, Salzburgu i Veneciji, odakle su također donijeli medalje, kao i sa međunarodnih turnira u zemljama okruženja.

Zašto karate, čemu ovaj sport može djecu naučiti, kako ih motivirati da se uključe i maksimalno zalažu, samo su neka od pitanja na koja će odgovarati večerašnji gosti voditeljici i urednici emisije Snježani Delić u programu Radiotelevizije Herceg-Bosne od 21 sat.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije