Mlade snage na CMC 200 Slavonija festu predstavit će i zagrebački bend Zebas

Među one što dolaze svakako treba ubrojiti grupu ZebasMladi zagrebački bend predstavlja novi zvuk na glazbenoj sceni, koji opisuju kao sinergiju indie rocka, popa i funka s utjecajima dancea. Kako sve to zvuči uživo provjerite na ovogodišnjem CMC 200 Slavonija Festu.

“Relativno smo mladi bend koji nije imao priliku svirati na ovoliko velikom događaju, počašćeni smo i sretni te se nadamo da ćemo to uraditi kako i priliči”, ističe Luka Zeba iz grupe Zebas te dodaje kako je ovaj festival jedan od poznatijih rock festivala i velika prilika da se čuje i za one bendove koji tek trebaju zakoračiti krupnim koracima.

Svoj prvi singl “U obilasku” Zebas je objavio prije nepunih godinu dana. U međuvremenu objavili su ih još pet, pa se slobodno može reći da je pandemijska godina za njih bila, ako ništa drugo, barem produktivna. Singl po singl, pa evo albuma, festival po festival i evo nove publike i dodatnog sviračkog iskustva.
“Nalazite se među velikim brojem izvođača, ambijent je drugačiji, publika je otvorenija, a sama atmosfera sigurno da omogućava nekakvo drugačije raspoloženje. Osobno mi je želja nastupiti na otvorenim festivalima jer imam osjećaj da se zvuk ljepše raspršuje zrakom”dodaje i najavljuje da će odsvirati svoje zadnje singlove tako da će svoje glazbene minute na pozornici na Poloju iskoristiti najbolje što mogu.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije