MKF LIDER doprinosi ozelenjivanju Grada Mostara

Ekološku akcija “Ozelenjivanje grada Mostara” održala se danas ispred Gradske vijećnice u Mostaru. Akciju realizira MKF LIDER u suradnji s Gradskom upravom, UNDP-om i platformom Tvoj CO2.

MKF Lider osigurao je 100 grmova Vatrenog trna koji su posađeni na Bulevaru ispred Gradske vijećnice s ciljem ozelenjivanja Grada Mostara i smanjenja CO2 i zaštite okoliša.

Punih 20 godina pružamo adekvatnu podršku mikro poduzetnicima, poljoprivrednicima i stanovnicima s niskim primanjima kroz kvalitetnu ponudu financijskih i potpuno besplatnih nefinancijskih usluga. Ured u Mostaru djeluje već od 2018 godine i na tom mjestu klijenti zaista mogu dobiti najkvalitetnije usluge. MKF LIDER se pokazao kao društveno odgovorna organizacija koja između ostalog pridaje pažnju projektima zaštite okoliša i promoviranju energetske učinkovitosti. Danas smo u Mostaru dali doprinos ljepšem i zelenijem izgledu Grada Mostara, kao i smanjenju CO2 i njegovih štetnih učinaka po okoliš. Vjerujemo da će se građanima Mostara dopasti novi izgled okruženja zgrade Gradske uprave i radujemo se novim inicijativama u Gradu Mostaru s lokalnom vlasti.“, kazao je Džavid Sejfović, direktor Mikrokreditne fondacije LIDER.

Radi se o sadnicama vatrenog trna. Mi smo kontaktirati od strane platforme CO2 i tvrtke LIDER. Oni su izradili želje za sadnjom sadnica u Gradu Mostaru, mi ćemo svakako paziti i održavati sadnice i popravili smo sliku ispred  Gradske vijećnice. Čim se vremenski uvjeti poprave posadit ćemo sve sadnice.“, kazao je Bojan Spasojević, viši stručni suradnik za zelene površine pri Gradu Mostaru.

Ovi projekti su lijep prilika da se ostvari suradnja između privatnog, nevladinog i javnog sektora na projektima koji su od interesa za sve strane.“, zaključio je Džavid Sejfović, direktor Mikrokredine fondacije LIDER.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije