Matea Antunović: Budite i vi dio posebne blagdanske priče u Mostaru, posjetite ”RUKE Art Bazaar”

Sajam rukotvorina i malih poduzetnika pod nazivom ”RUKE Art Bazaar” u nedjelju, 11. prosinca će u Mostaru okupiti 20 malih obrtnika i kreativaca koji će izložili svoje unikatne proizvode u prostorijama OKC Abrašević, a i ove godine će imati humanitarni karakter.

Organizatori navode kako se pripreme za ovu veliki priču užurbano privode kraju te poručuju da će svi posjetitelji uživati u raznovrsnoj ponudi, od sjajno i ručno dizajniranih komada nakita, odjeće do svega za dom. Neki od izlagača koji vas čekaju su: Shebek Soaps, Lemi Neon, Doxx Design, Tegla, Ban Leather Goods i mnogi drugi.

Organizatori naglašavaju kako je to vrijeme darivanja i da svi posjetom ovom sajmu mogu biti i dio velike humane priče posljednjeg mjeseca u godini koja se realizira s humanitarnom organizacijom ”Pomozi mojoj nevjeri”, koja provodi aktivnosti na uljepšavanju života onih u potrebi.

Svi posjetitelji koji žele mogu donijeti poklončiće za mališane koji će blagdane provesti na pedijatrijskom odjelu, a više informacija za sudjelovanju u humanoj priči mogu dobiti putem društvenih mreža Lola Klaunovi.

Zbog svega navedenog sajam u OKC-u Abrašević bez sumnje će biti događaj za pamćenje, kako izlagačima koji će javnosti predstaviti svoja djela, tako i posjetiteljima koji će biti dio posebne blagdanske priče u najvećem gradu na Neretvi.

Sajam traje od 12 do 20 sati, ulaz je besplatan, a organizatori najavljuju i nagradnu igru za sve posjetitelje, promotivne i akcijske cijene, kao i zabavno druženje u baru OKC-a Abrašević.

Povodom nadolazećeg Sajma rukotvorina i malih poduzetnika pod nazivom ”RUKE Art Bazaar”, gošća u današnjim Vijestima plus bila nam je glavna organizatorica Matea Antunović.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije