Mario Regelja: U životu Ljubavnika ‘Ništa nije slučajno’

Ljubavnici su kroz nekoliko godina postali jedan od najpopularnijih mladih bendova u Hrvatskoj, a ako govorimo o zabavnoj glazbi onda možemo reći da su na samom vrhu. Mario Regelja, koji potpisuje većinu pjesama, pokazao se kao sjajan frontmen, ili ako ćemo koristiti igru riječi – glavni Ljubavnik.

Uz njega na prvom studijskom albumu benda, Ništa nije slučajno, u stvaranju pjesama pomogla je i hitmejkerica Antonija Šola dok pjesmu Svi smo mi lole, koju su Ljubavnici predstavili s Beginima na prošlogodišnjem CMC festivalu, potpisuje Ivan Zak. Osim spomenutih pjesama na albumu se nalaze i drugi hitovi poput Ništa nije slučajno, Oko zeleno, suradnja s Lukom Basijem na pjesmi Moja, Sve mi uzmite, Srce otključano, Reci što da ti dam i drugi.

Osim što je osnivač benda, Mario Regelja je, tekstopisac i autor svih tekstova i glazbe benda “Ljubavnici” te ujedno i gost današnjih ‘Vijesti plus’.

Poslušajte što nam je Mario otkrio …

Besplatni mali oglasi

Iznajmljuje se dan na Bijelom Brijegu

Iznajmljuje se dvosoban namješten stan na Bijelom Brijegu. Broj: 063/827-057.

Iznajmljuje se jednosoban stan i garsonjera u Mostaru

Iznajmljuje se jednosoban stan, novogradnja, pored hotela Bevande. Posjeduje dva kreveta i kompletno je opremljen, te privatni parking,...

Prodaje se Mercedes elegance

Prodaje se Mercedes elegance, 2000 godina, crne boje, E 320, dizel, automatik. U odličnom stanju. Auto se nalazi...

Iznajmljuje se stan u Mostaru

Iznajmljuje se stan u Ulici Kneza Višeslava Mostar. Više informacija možete dobiti pozivom na broj 036/552-334.

Iznajmljuje se jednosoban stan u Mostaru

Iznajmljuje se jednosoban stan u blizini Medicinskog fakulteta, 43 metra kvadratna. Stan ima: Internet, kablovsku i klimu.

Više iz kategorije