Marin Jelčić u emisiji “Ugodni razgovori s Antonelom”

Poštovani slušatelji današnje „Ugodne razgovore s Antonelom“ vodimo s izvršnim direktorom Sektora upravljanja i održavanja u Javnom poduzeću Autoceste Federacije BiH g. Marinom Jelčićem. Tema našeg današnjeg razgovora bit će autoceste u FBiH, dotaknuti ćemo se i športa, kao i nekih drugih tema koji bi vas mogle zanimati, a na koje g. Jelčić može dati odgovor…

 1. G. Jelčiću u najavi sam navela nekoliko tema o kojima ćemo danas razgovarati. No krenuti ćemo prvo s Vašom pozicijom izvršnog direktora Sektora upravljanja i održavanja u Javnom poduzeću Autoceste Federacije BiH. Možete li nam kazati koji je djelokrug Vašeg Sektora?
 2. JP Autoceste FBiH trenutačno upravlja sa 91 km autoceste. Koje su to dionice?
 3. Jeli povećan broj vozila na autocesti A1 ako usporedimo 2019. godinu sa prethodnim godinama?
 4. Koji je ostvareni financijski prihod od naplate cestarine?
 5. Kako ste zadovoljni brojem korisnika elektroničke naplate cestarine?
 6. Što Vaš Sektor poduzima u cilju smanjenja broja prometnih nesreća na autocesti?
 7. Planirate li još neke novitete u skorije vrijeme kako bi se sigurnost još poboljšala?
 8. Vratiti ćemo se športu. Dugo ste „aktivni“ u Malonogometnom klubu Zrinjski Mostar,zadnjih mjeseci imali su problema, no evo na sreću rješava se situacija polako. Kako Vi gledate na takva događanja u našem gradu?
 9. Smatrate li kako Grad Mostar daje nedovoljnu potporu kada govorimo o športu, kulturi…
 10. Vi ste čovjek koji je, usuditi ću se reći, jako sposoban i uspješan na nekoliko poslovnih polja. Iz Vašeg kuta poslovnog čovjeka kakvu perspektivu imaju mladi u Mostaru, ali i općenito u BiH?
 11. Spomenuli smo kako ste direktor Sektora upravljanja i održavanja u Javnom poduzeću Autoceste Federacije BiH. Pretpostavljam jako puno posla, jako puno obaveza, no kako uskladite privatni i poslovni svijet?
 12. I za kraj našeg razgovora neka poruka za sve slušatelje, ali posebno mlade ljude koji žele napredovati i ostati u BiH?

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije