Marija Sučić: Dođite na današnje predavanje i doznajte jesu li društvene mreže PRilika ili PRijetnja

Predstavnici udruge studenata ‘PRUMO’ Studija odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, održat će predavanje „Društvene mreže – Prilika ili prijetnja?“, u utorak, 18. svibnja, s početkom u 11 sati, u amfiteatru A.B.Šimić na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Povod predavanja, osim naznačene teme, je istovremeno i predstavljanje Studija odnosa s javnošću kako bi se mladima što više približila ovu struka.

Predavanje će otvoriti pročelnik Studija odnosa s javnošću, dr.sc. Marijan Primorac, nakon čega će Udrugu PRUMO predstaviti predsjednica Sara Bošnjak.

Potom će predavanje održati studentica četvrte godine Studija odnosa s javnošću, Marija Sučić, koju smo i mi ugostili u ‘Vijestima plus’.

Predavanje je prvenstveno namijenjeno studentima prve godine preddiplomskog Studija odnosa s javnošću, ali su dobrodošli svi studenti koji imaju zanimanje za ovu temu.

Cilj predavanja je studentima približiti funkcije društvenih mreža koje nisu isključivo zabavnog karaktera, već se mogu koristiti i u druge svrhe.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije