Maligani imaju dobar recept za vrhunac ljeta, a u novom hitu glavnu riječ imaju bećari i mornari

Maligani su nam nakon “Tisuću milja”“Bog mi te da” i pjesme “Svi znaju” konačno otkrili svoju “Šinjorinu”. Naime, sve spomenute pjesme dobro su predstavile zabavni zvuk Maligana, benda iza kojeg producentski stoji Nikola Bosilj iz Mejaša. “Šinjorina” je pjesma zabavnog zvuka koja odlično spaja cijelu Hrvatsku, ali na prve taktove odlično je spojila i Sloveniju gdje je, nakon samo jednog dana predstavljanja, najavljena kao ljetni hit. Autori Nikola Bosilj i Neno Ninčević za vrhunac ljeta otkrili su pjesmu na koju će rado svi dizati ruke i uživati u njenim taktovima, ali i pomalo šarmantnom tekstu u kojima i bećari i mornari imaju glavnu riječ.

Maligani su bend koji će rasplesati sve generacije bez kompromisa, a njihovu ludost ćete doživjeti na koncertima.

“Nikad se nisam toliko smijao kao na snimanju ovog spota. Nova pjesma je jedna od onih koju kad čujete na prvu odmah noga počne “cupkati” na mjestu i mislim da će se uz nju veseliti sve generacije. Dečki su profesionalno pristupili poslu i osim što su odlični glazbenici, pokazali su da posjeduju i odlične glumačke sposobnosti.  Jako me veseli ovo glazbeno putovanje s njima i siguran sam da je pred nama još puno toga”rekao nam je osnivač Maligana, Nikola Bosilj.

Spot je sniman za predivnim lokacijama u Grožnjanu i Umagu, a pojedini kadrovi u spotu mogli bi poslužiti kao odlična promidžba naše obale. Maligani čine pjevač i frontmen banda Daniel Jurkovićgitarist Ivan FickoMihael Toma na basu i bubnjar Martin Kozina.

“Rekli su nam da Dalmatinci i Zagorci ne mogu skupa funkcionirati u bendu. Mi smo dokazali da mogu”, kroz smijeh su komentirali članovi Maligana.

U ulozi šinjorine našla se Tara Žulić, a kako svaku dobru i uspješnu priču mora pratiti bar jedan peh, tako se dogodilo i Maliganima za vrijeme snimanja spota.
Naime, Maligani su zapeli usred Umaga: “Nakon 16 sati snimanja odlučili smo iskoristiti još jednu lokaciju pred zalazak sunca i taman kad smo sjeli u kombi i mislili da ćemo krenuti kombi se predomislio. Bio je s nama samo duhom. Pokušavali smo dva i pol sata pokrenuti kombi, ali bezuspješno. Hvala domaćim momcima koji su nam stali nasred ceste i pomogli pokrenuti kombi. Da nije bilo njih, vjerojatno bi još bili tamo.”

Šinjorina je još jedna u nizu pjesama Maligana koja garantira odličnu zabavu, a što vam više i treba ovog ljeta.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije