MAC.Mania ne prestaje: Društvene mreže gore danima!

Prodaja ulaznica za MAC počinje u ponedeljak 5. prosinca točno u podne.

Music Awards Ceremony (MAC) održat će se 25. i 26. siječnja, kada će prvog dana manifestacije nastupiti regionalni predstavnici pop, alternativne pop, rock, rap, hip-hop, world music i folk glazbe, dok će drugog dana MAC scena pripasti najvećim glazbenim idolima trap, drill i urbane pop glazbe.

Uzbuđenje koje je na društvenim mrežama izazvala informacija da se najveća i najglamuroznija regionalna manifestacija dodjele glazbenih priznanja Music Awards Ceremony (MAC) u organizaciji Skymusic-a, vraća dvodnevnim spektaklom u beogradskoj Štark Areni 25. i 25. siječnja, i dalje ne jenjava.

Sve je počelo na službenom Instagram nalogu MAC-a, gdje je u nedjelju točno u 19 sati najavljeno dugoočekivano treće izdanje u velikom stilu – LIVE uključenjima nekih od najvećih glazbenih zvijezda regije, dobitnika prestižnih MAC nagrada u prethodnim izdanjima, koji su po prvi put imali ekskluzivno pravo da nominiraju tri svoja favorita za MAC 2023 priznanja. U LIVE su se uključili i izvođači koji su tom prilikom nominirani, pa su, na iznenađenje pratitelja, imali prilike da vide i koga su predložili Konstrakta, Seksi iz Crnog Ceraka, Lacku, Nucci, Edita i Sara Jo.

Preko 400 tisuća fanova iz čitave regije imalo je priliku pratiti nominacije, a izvođači koji su to večer najviše puta predloženi su Senidah s numerom „Behute“, Sara Jo s numerom „Zar ne“, Konstrakta s numerom „In corpore sano“ i Zoe Kidah s numerom „Bejbi“.

Ipak, najzanimljivije je da za dva sata, koliko je trajao LIVE, ostavljeno je više od 20 tisuća komentara, koji su, osim reakcija na nominovane izvođače, zapravo bili zahtjevi pratitelja da na MAC 2023 vide i neke od svojih omiljenih glazbenih idola, što je kod organizatora iniciralo jedan potpuno neočekivani korak – mogućnost da fanovi predlože svoje kandidate za MAC 2023 nagrade!

Kako je objavljeno na službenom Instagram profilu manifestacije, svako tko želi, u komentaru može tagirati izvođača s numerom koja po njegovom mišljenju zaslužuje nominaciju za MAC 2023, a u nominacije će ući prvih deset numera s najviše lajkova na komentaru. Izbor numera koje su podložne participaciji mogu biti bilo kod glazbenog žanra, odnosno mogu biti predstavnici bilo koje od zemalja sudionika: Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, Slovenija, a jedini uvijet je da su glazbene numere izdane u razdoblju od 1. listopada 2021. do 15. listopada 2022. godine.

Za samo 24 sata od objave ovog posta stiglo je na tisuće komentara, a MAC-Mania i dalje traje, i bilježi vrtoglav rast interesiranja javnosti i engagement kakav se nikada do sada nije vidio! U ponedeljak 5. prosinca točno u podne će u prodaju biti pušten prvi, ograničen kontigent ulaznica po promo cijeni koje će biti dostupne putem sajta efinity.rs, putem besplatne eFinity aplikacije i na blagajni Štark Arene, kao i ulaznice za fan pit i VIP ulaznice, a nema sumnje da će se za najveći glazbeni događaj godine tražiti karta više!


Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije