Lutkarsko kazalište: Moj prijatelj Bumbi u Mostaru

Ovoga tjedna u Lutkarskom kazalištu Mostar publika će imati priliku pogledati predstavu Moj prijatelj Bumbi. Predstava će se igrati u dva termina, u petak 9. rujna u 18 sati i u subotu 10. rujna u 11 sati.

Moj prijatelj Bumbi je topla priča o odrastanju , zaigranosti, mašti i bezuvjetnoj ljubavi koja pršti iz svakog djeteta. Sjećanje na djetinjstvo je šaroliko, no jedno je sigurno – svi smo bili djeca. Ova priča je upravo o tom djetetu koje živi u nama i koje ne smijemo odrastanjem potisnuti dalje od sebe. Bumbi je plod mašte jednog djeteta koje u svojoj zaigranosti ne nailazi na razumijevanje odraslih.

Ova je predstava prepuna raznih šala, munjevitih gegova i zabavnih songova koji će zasigurno nasmijati djecu ali i roditelje. U predstavi igraju: Ana Ljubić, Tibor Oreč, Jadranka Popović Miljko, Anela Planinić Škutor i Ivan Nevjestić.

Cijena ulaznice je 4 KM. Budući da je broj posjetitelja ograničen molimo vas da osigurate svoje mjesto rezervacijom na broj telefona 036 314 893 svaki radni dan od 9 do 14 sati ili putem naše službene facebook stranice također svaki radni dan od 9 do 14 sati.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije