Kupovinom Glade Winter artikala u Bingu pomažete da zajedno ostvarimo blagdansku čaroliju za djecu u SOS Dječjim selima u BH

Blagdani su vrijeme darivanja, obiteljskih okupljanja i najdraže razdoblje godine za sve nas, a posebno za djecu koja odrastaju u SOS Dječjim selima u BiH. I ove godine važnost blagdana u obiteljskom okruženju, prepoznali su u kompanijama Bingo i Orbico.

Do 15. siječnja 2023. godine svi kupci Glade Winter artikala u Bingo marketima mogu pomoći u stvaranju blagdanske čarolije za djecu u SOS Dječjim selima u BiH.

Djeci su ljubav i pažnja potrebni baš svakog dana. Ipak, blagdani su vrijeme kad često stvaramo najljepše uspomene kojih se sjećamo cijeli život, baš kao što nas danas neki mirisi blagdanskih kolača ili čaja vrate u djetinjstvo.

Kako bi djeca iz SOS Dječjih sela u BiH imala sretno djetinjstvo koje svako dijete zaslužuje SOS roditelji se trude osigurati im odrastanje uz najtoplije zagrljaje pune ljubavi, a svaki blagdan učiniti čarobnim, stvarajući tako najljepše uspomene za cijeli život.

Kupovinom Glade Winter artikala u Bingo marketima i vi možete biti dijelom ostvarivanja blagdanske čarolije za mališane iz SOS Dječjih sela u BiH. Blagdanske dane pretvorite u najljepše uspomene za sebe i svoje najmilije i tako budite dio humane priče kojom pomažete djeci bez roditeljskog staranja.

Dodajte blagdanima malo mirisne čarolije i učinite dobro djelo!

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije