Kristina Omejic: ‘Right Hand’, prva agencija za dadilje u Mostaru, nudi i povremena čuvanja djece s poteškoćama u razvoju

Biti roditelj danas je veliki izazov. Ponajprije zato što često oba roditelja rade i poslije isteka porodiljnog dopusta postavi se veliko pitanje – kome povjeriti najvrjednije što imamo?

Ako ne želite jaslice, imate još samo opciju dadilje, ali svi znamo koliko je teško nepoznatoj osobi povjeriti dijete. Dadilje s iskustvom i s preporukama u Mostaru je doista teško naći jer su najčešće zauzete i čuvaju i po nekoliko djece.

Kao svjetlo na kraju tunela stigla nam je vijest o otvaranju prve agencije za dadilje u Mostaru. Agenciju pokreću mlada psihologinja Kristina Omejic i socijalna radnica Anita Sušac.

Agencija nosi simboličan naziv Right Hand jer dadilja to i jeste – desna ruka svakom roditelju.

Više o samom pokretanju i radu, načinu prijave za posao dadilje, uslugama koje su kod njih dostupne je, u ‘Vijestima plus’ našoj Andrei, otkrila Kristina Omejic.

Dodatne informacije možete pronaći na njihovim mrežama web/Facebook/Instagram, a ono što bismo za kraj voljeli naglasiti jest činjenica da su i muškarci više nego dobro došli, obzirom da već sada, za posao čuvanja djece imaju prijavljene tri muške dadilje.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije