Krisitijan Kraljević: Prisustvujte zanimljivoj prezentaciji BKS mentalnog treninga!

Javna prezentacija BKS mentalnog treninga za sportaše i sportske djelatnike održat će se danas, 31. kolovoza, s početkom u 18:00 sati u Narodnoj knjižnici u Širokom Brijegu.

Predavanja o bihevioralno-kognitivnom sustavu rada za sportaše održat će Bernard Dujmović i Kristijan Kraljević, inače članovi Kluba hercegovačke ratničke vještine Pietas iz kojeg je i proizašao BKS kao rezultat dva desetljeća iskustva, rada i učenja.

BKS je osmišljen za sportaše i sportske djelatnike kako bi unaprijedili kvalitete pojedinca i tima. Zbog sve većega broja mentalnog pritiska i različitih težina kroz koje prolaze sportaši, odlučili smo javnosti predstaviti svoj sustav rada koji je u srži usmjeren na sportaša kao pojedinca, osobu koja se kroz sport želi izraziti i prikazati u najboljem svijetlu kako na sportskim terenima, tako i u životu van terena, izjavio je gost ‘Vijesti plus’ – Kristijan Kraljević.

BKS je prilagođen za sve vrste sportova, jer se ne temelji specifično na sportskim disciplinama niti polaznici kroz sustav uče određenu sportsku disciplinu, već na mentalnim komponentama koje čine svakog pojedinca, pa tako i sportaša.

Na javnoj prezentaciji predstavit ćemo svoj program i način rada i ovom prilikom pozivaju sve sportaše, sportske djelatnike, zaljubljenike u sport i sve zainteresirane da dođu na prezentaciju.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije