„Koncert prijateljstva“ u Mostaru

„Kuća dobrih tonova“ iz Srebrenice i USAID-ov projekt izgradnje mira PRO-Budućnost organiziraju četvrti „Koncert prijateljstva“ u sali Muzičkog centra „Pavarotti“ u Mostaru, ponedjeljak, 20. ožujka u 19.00 sati, a ulaz je besplatan.

U suradnji sa „Mostar Rock School“ iz Mostara i „Čarobnom notom“ iz Niša na „Koncertu prijateljstva“ nastupit će djeca iz Srebrenice, Prijedora, Mostara i Niša, koja će izvoditi najljepše tradicionalne pjesme iz BiH, Hrvatske i Srbije, klasičnu glazbu i hitove domaće i svjetske pop-rock scene.

Jedna od najinspirativnijih priča iz Srebrenice i naše zemlje „Kuća dobrih tonova“ nakon koncerata u Prijedoru, Bijeljini i Nišu u Srbiji nastavlja turneju kojom šalje univerzalne poruke povjerenja, razumijevanja i odgovornosti svih za bolju i ljepšu budućnost.
USAID-ov projekt PRO-Budućnost koji provodi humanitarna organizacija Catholic Relief Services (CRS) već treću godinu je prijatelj „Koncerta prijateljstva“ kojim se svim sudionicima pruža prilika za pristup umjetnosti i kulturi, ohrabrenje na interkulturalni dijalog, razumijevanje i zajedničku suradnju.

Kroz najpoznatiji program iz Srebrenice „Kuću dobrih tonova“ je u proteklih dvanaest godina prošlo više od 2.000 djece i mladih, održano je više od 150 koncerata u našoj zemlji, regionu i Europi, a za svoj rad nagrađeni su s nekoliko internacionalnih nagrada za rad i angažman.

Pozivamo vas da nam se pridružite u ponedjeljak, 20. ožujka u 19 satiu Muzičkom centru „Pavaroti.
Izjave za medije predviđene su prije početka događaja.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije