Tvrtka dm uputila poziv za prijavu ekoloških projekata

Tvrtka dm drogerie markt objavila je poziv svim organizacijama, udruženjima, institucijama i drugim registriranim pravnim licima da do 22. lipnja prijave ekološke projekte koji direktno doprinose zaštiti i očuvanju okoliša.  

Poziv je upućen u sklopu krovne društveno odgovorne tvrtke dm-a {ZAJEDNO} za bolje sutra, koja ove godine naglasak stavlja na ekologiju. Svi zainteresirani prijave mogu poslati isključivo putem online formulara koji se nalazi na platformi www.dm-zajedno.ba, na kojoj se nalaze i sve druge potrebne informacije, poput pravila i uvjeta za prijavu projekta, odgovori na često postavljena pitanja, ali i okvirni kriteriji odabira projekata. Uz popunjen online formular potrebno je dostaviti i opis projekta, razradu proračuna te fotografiju lokacije na kojoj će projekt biti realiziran.

Ove godine našu društveno odgovornu tvrtku {ZAJEDNO} za bolje sutra posvećujemo ekologiji kroz podršku odabranim eko projektima koji za cilj imaju zaštitu i očuvanje prirode. Neodvojiv dio poslovne filozofije dm-a je održivost, a konkretno ekološku održivost živimo kroz sve segmente poslovanja, stvarajući tako mogućnosti i za naše zaposlenike, kupce i cjelokupnu društvenu zajednicu da nam se pridruže i daju svoj doprinos očuvanju okoliša. – izjavila je Admira Isaković, voditeljica nabave i marketinga dm-a.

Podrška odabranim projektima bit će realizirana kroz financiranje usluga i/li nabavke materijala i opreme za realizaciju projekata, donacijom dm proizvoda ili kombinacijom navedenih stavki, ovisno o potrebama navedenih u prijavi. Prijavljeni projekti mogu se odnositi na čišćenje i uređenje zelenih površina, čišćenje rijeka i korita, sadnju, pošumljavanje, postavku kanti za otpad i slično, a u izbor za podršku neće ući projekti koji se odnose na organizaciju i realizaciju edukacija i radionica.

Odabrani projekti bit će poznati 4. srpnja dok njihova realizacija treba biti završena do kraja listopada 2022. godine.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije