Klapa Intrade i Tomislav Bralić stižu u Mostar

Nakon 4 godine na red je ponovno došao Mostar, gdje će u petak, 16.prosinca u 20 sati, u HDHS Kosača zapjevati Tomislav Bralić i klapa Intrade.

Ovaj će mostarski koncertni spektakli uoči Božića zasigurno oduševiti ljubitelje dalmatinske i klapske “pisme”, koji će tad imati priliku uživati u njihovim najvećim hitovima, kao što su “Zora bila”, “Zalutali pogled”, “Ne mogu te prestat jubit”, ali i čuti pokoju pjesmu s njihovog novog albuma „Još bi tija“ koji se pokazao kao hit ovog ljeta. Omiljeni su Zadrani poznati po svojim emocijama, šarmu, toplini kojom zrače, duhovitosti i karizmi. Gdje god da se pojave, bilo u domovini, susjedstvu, na drugim kontinentima, uvijek izazovu izvrsne reakcije, a publika im se redovito vraća. Uspijevaju u tome već godinama, a to će i dalje neumorno činiti, svoju sreću prenositi na publiku i biti glazbeni vjetar u leđa.

Njihovi su koncerti na glasu po izvrsnoj atmosferi te produkciji koja je svake godine sve bogatija i kvalitetnija, u što se hercegovačka publika mogla i uvjeriti protekloga ljeta na prepunom i raspordanom koncertu u Herceg Etno selu. Ova godina Tomislavu Bralići i klapi Intrade bila je veoma uspješna. Osim novim albumom, mogu se pohvaliti i radom na dokumentarnom filmu koji će izaći početkom sljedeće godine te rekordnim brojem koncerata. Posebno se ističe ljetna turneja koja je publici, osim dobre glazbe, približila i brojne hrvatske povijesne lokacije. Održali su i turneju “Večernja glazbena čarovnija” na najljepšim slovenskim trgovima. Sada je na red došla i hercegovačka prijestolnica Mostar, a susretu s publikom iz ovih krajeva, iznimno se raduju. Ulaznice za ovaj koncert puštene su u prodaju, te ih možete pronaći na blagajni Kosače svakim radinim danom, i putem sustava kupikartu.ba. Partner koncerta je City hotel.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije