Klapa Baladur predstavlja novi singl “Evo ti se vrnjan” kao nastavak uspješne godine

Opatijska klapa Baladur svoju sedmu godinu djelovanja zaokružuje novim singlom, skladbom “Evo ti se vrnjan” te tako nastavlja uspješnu godinu koja je donijela iskorak u radu i popularnosti ove klape.

U veljači ove godine klapa je objavila skladbu “Život” koja je u kratkom vremenu zaživjela u  programima brojnih radijskih postaja diljem Hrvatske, a video spot je našao mjesto u programima brojnih TV postaja i glazbenih kanala. Uz brojne samostalne nastupe, kao i one uz nacionalno poznate izvođače, Baladur je održao i svoj prvi samostalni koncert te je to bila sjajna večer na Trsatskoj gradini u Rijeci. Na tom koncertu klapa je premijerno izvela skladbu “Evo ti se vrnjan”, a sada je i službeno predstavlja.

“Evo ti se vrnjan” potpisuju Robert Grubišić kao skladatelj, Vjeko Alilović kao autor teksta te Renato Surić kao aranžer, a skladba na čakavskom dijalektu donosi toplu priču o životu na moru ljubavi te “kruhu od sedam kora” naših pomoraca.

Za vjerovati je da će skladba nastaviti uspješan put prvog singla te da će naći prostora u radijskim programima, kao i u srcima ljubitelja dobre klapske pjesme.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije