Kazalište lutaka Zadar s predstavom „Caffe kraljevstvo“ gostuje u Lutkarskom kazalištu Mostar

Reviju lutkarskih kazališta koja se u Lutkarskom kazalištu Mostar održava kroz cijeli 10. i 11. mj. nastavljamo gostovanjem Kazališta lutaka Zadar.

Oni će se predstaviti sa svojom predstvom „Caffe Kraljevstvo“ a termin predstave biti će 11.10. sa početkom u 18:00 sati.

O predstavi:

Kroz kombinaciju dramske glume i teatra predmeta, lutkarska predstava Caffe Kraljevstvo tematizira odnos roditelja i djeteta iz perspektive jedne Princeze koja, unatoč roditeljskim željama, najviše od svega želi postati – konobaricom. Naša Princeza prolazi kroz važno razdoblje u svom odrastanju u kojem će morati suočiti svoju potrebu za samoostvarivanjem s pritiskom roditelja i cijelog kraljevstva te tradicionalnim obvezama koje joj oni nameću i za koje očekuju da će Princeza ispuniti.

U predstavi igraju Dominik Krakašić i Irena Bausović.

Redatelj predstave je Vanja Jovanović.

Ulaz na ovu predstavu kao i za  sve ostale u sklopu Revije je besplatan.

Budući da je broj posjetitelja ograničen molimo vas da osigurate svoje mjesto rezervacijom na broj telefona 036 314 893 svaki radni dan u vremenu od 9 do 14 sati .

Podsjećamo da će publika u sklopu Revije lutarskih kazališta imati prilike pogledati predstave Akademije za umjetnost i kulturu Osijek, Gradskog kazališta lutaka Split, Kazališta lutaka Zadar, Pozorišta mladih Sarajevo, Dječjeg pozorišta Republike Srpske iz Banja Luke i Zagrebačkog kazališta lutaka.

Lutkarsko kazalište Mostar- 70 godina sa Vama!

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije