Kako isključenima i poniženima vratiti dostojanstvo i integrirati ih u društvo kako bi dali svoj doprinos u borbi protiv korupcije

U sklopu serijala ‘Ljudska prava i korupcija’ donosimo Vam prvu emisiju na temu ‘Kako isključenima i poniženima vratiti dostojanstvo i integrirati ih u društvo kako bi dali svoj doprinos u borbi protiv korupcije’. Istraživački novinarski tim Običnog radija je, za sugovornika u ovoj emisiji, odabrao prof. dr. sc. Fra Iku Skoko.

Prof. dr. sc. Fra Iko Skoko je istaknuo da se krše sva ljudska prava: pravo na život, pravo na posao, pravo na dostojanstven život, te dodao da korupcija utječe na to da svi nemaju isto pravo.

„Korupcija ruši mnoge zakone kao i ljudske potrebe. Nažalost mnogo ljudi ispašta zbog korupcije, razgovori između nas moraju biti otvoreniji, povjerljiviji, odgovorniji. Razgovor je lijek za početak borbe za zajedničko djelovanje protiv korupcije“, ističe fra Skoko.

Poslušajte emisiju i osvijestite se o bitnosti ljudskog dostojanstva i prava koje je ugroženo korupcijom!

Trebamo se hrabriti i stvarati povjerenje jedni u druge!

Besplatni mali oglasi

Iznajmljuje se dan na Bijelom Brijegu

Iznajmljuje se dvosoban namješten stan na Bijelom Brijegu. Broj: 063/827-057.

Iznajmljuje se jednosoban stan i garsonjera u Mostaru

Iznajmljuje se jednosoban stan, novogradnja, pored hotela Bevande. Posjeduje dva kreveta i kompletno je opremljen, te privatni parking,...

Prodaje se Mercedes elegance

Prodaje se Mercedes elegance, 2000 godina, crne boje, E 320, dizel, automatik. U odličnom stanju. Auto se nalazi...

Iznajmljuje se stan u Mostaru

Iznajmljuje se stan u Ulici Kneza Višeslava Mostar. Više informacija možete dobiti pozivom na broj 036/552-334.

Iznajmljuje se jednosoban stan u Mostaru

Iznajmljuje se jednosoban stan u blizini Medicinskog fakulteta, 43 metra kvadratna. Stan ima: Internet, kablovsku i klimu.

Više iz kategorije