Junaci Pavlove ulice dolaze u Lutkarsko kazalište Mostar

Ovoga tjedna u Lutkarskom kazalištu Mostar publika će imati priliku pogledati predstavu Junaci Pavlove ulice u režiji višestruko nagrađivane prof.režije Tamare Kučinović. Predstava je prigodna za djecu iznad 9 godina. Predstava će se igrati u dva termina, u petak 16.9. u 18 sati i u subotu 17.9. u 11 sati.

O predstavi: Junaci Pavlove ulice jedna je od onih knjiga koju se ne zaboravlja, koja dira, pogađa ravno u srž ljudskog života i veliča širinu međuljudskih odnosa. Taj dječji roman koji govori o srčanoj borbi običnih dječaka obične Pavlove ulice za obično igralište koje je njima znači beskonačnost i slobodu, protiv velikih momaka u crvenim košuljama, ticao nas se onda kada je napisan, davne 1906., rukom Ferenca Molnara, i danas, 113 godina kasnije. Njegovi likovi su živi, puni, dostojni detaljnih opisa i unutarnjeg života.

Odabirom ovog materijala kao polazišne točne jedne kazališne predstave osjeća se stanovita odgovornost u želji da se ne propusti niti jedan detalj ove priče o odrastanju, prijateljstvu i zajedništvu. Svaka smrt donosi prebrzo odrastanje, a ona najbližih prijatelja, koji su život izgubili boreći se za komadić dječjeg igrališta, ona donosi želju da postanemo ljudima. U svoj svojoj punini. Stoga ovom predstavom progovaramo o važnosti svakog čovjeka, svakog života i svakog i najmanjeg bića koje može nositi promjenu.

U predstavi igraju: Jelena Kordić Kuret, Jadranka Popović Miljko, Marta Haubrich, Ana Ljubić, Anela Planinić Škutor, Ivan Nevjestić i Tibor Oreč. Cijena ulaznice je 4 KM. Budući da je broj posjetitelja ograničen molimo vas da osigurate svoje mjesto rezervacijom na roj telefona 036 314 893 svaki radni dan od 9 do 14 sati ili putem službene facebook stranice također svaki radni dan od 9 do 14 sati.

Napomena: Vaše rezervirane ulaznice preuzmite najkasnije 15 minuta prije početka predstave, jer u suprotnom rezervacija se poništava. Posebna napomena da nakon početka predstave nije moguć ulazak u dvoranu.

Lutkarsko kazalište Mostar – 70 godina kontinuiranog rada s Vama!

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije