Jelena Marijanović: Cilj tribine „Zaustavimo zlostavljanje djece u digitalnom i prirodnom okruženju“ je educirati roditelje i djecu, podići svijest lokalne zajednice i ukazati na opasnosti koje vrebaju!

O zlostavljanju djece nikad nije previše govoriti u javnosti, jer na takav način djeca uče o oblicima zlostavljanja, ali se i o ohrabruju o tome razgovarati sa starijima.

Upravo s tim ciljem Vijeća roditelja i ravnatelja osnovnih škola s područja Općine Čitluk: Osnovne škole fra Didaka Buntića Čitluk, Osnovne škole Čerin i Osnovne škole „Bijakovići“, organiziraju Javnu tribinu pod nazivom „Zaustavimo zlostavljanje djece u digitalnom i prirodnom okruženju“.

Jedna od govornica na spomenutoj tribini bit će mag. psihologije Jelena Marijanović, koja je bila naša današnja gošća u Vijestima plus.

Tribina se održava u petak, 17. ožujka, u Dvorani Ivana Pavla II u Međugorju, s početkom u 19.30 sati.

Predavanje se sastoji od dva dana: u petak će se održati tribina za roditelje, nastavnike i srednjoškolce, dok će u subotu, 18. ožujka, predavanje biti održano u Konferencijskoj dvorani hotela „Brotnjo“ u Čitluku, s početkom u 9.00 sati, prilagođeno učenicima predmetne nastave od VI. do IX. razreda.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije