Javni poziv za sve iz nevladinog sektora, organizacija i pojedinaca iz ŽZH

Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije nastavlja s provedbom je Programa izgradnje kapaciteta u pisanju i provedbi projekata u Županiji Zapadnohercegovačkoj. Cilj Programa je izgraditi i ojačati kapacitete županijskih, gradskih i općinskih tijela uprave, kao i svih ostalih zainteresiranih institucija i organizacija i pojedinaca u Županiji Zapadnohercegovačkoj u planiranju, pisanju, pripremi i provedbi projekata, kako bi bili što spremniji za učinkovito korištenje dostupnih sredstava iz programa EU.

Kroz Program izgradnje kapaciteta u pisanju i provedbi projekata u Županiji Zapadnohercegovačkoj treći ciklus obuka u 2022.godini planiran je za nevladin sektor, organizacije i pojedince s naglaskom na mlade za jačanje kapaciteta za pisanje projekata.

Okvirne teme koje su pokrivene ovom obukom su: Uvod u upravljanje projektnim ciklusom (Project Cycle Management); Pisanje projektnih prijedloga; Priprema logičkog okvira; Priprema proračuna projekta; Priprema specifičnih dokumenata za korištenje pretpristupne pomoći Europske unije; Javne nabavke sukladno PRAG procedurama; Upravljanje provedbom projekata i izvještavanje. Planirani vremenski okvir za održavanje obuke je 15. rujna -15.listopada 2022.godine, trajat će tri dana, a točan termin obuka dostavit će se naknadno.

”Budući da je ova obuka ciljana za nevladin sektor, organizacije i pojedince s naglaskom na mlade molimo Vas da svoje prijave dostavite na sljedeću adresu: info@eui-zzh.ba najkasnije do 01. rujna 2022. godine”, priopćeno je iz Ureda Vlade za europske integracije ŽZH.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije