Izvrsna atmosfera na 24. Večerima dalmatinske šansone

Održana Šibenska šansona donijela je za 4 Tenora prvu nagradu publike! S pjesmom “Noćas te sanjam majko”, koje su autori Goran Karan, Žare Siriščević i Nikša Bratoš, Tenori su još jednom pokazali da su miljenici publike. Ovo im je čak četvrti put u pet godina karijere da su se okitili tom prvom nagradom – u 2017. dobili su je za pjesmu “Sve je tvoje” koju potpisuje Matko Šimac, “Brod bez imena” M. Šimca i Eduarda Botrića bila je nagrađena u 2019., a prošle su godine osvojili publiku s pjesmom Gorana Karana “Moja Dalmacija”.

Odmah uz Tenore, drugu su nagradu publike osvojili Branimir Bubica i klapa Sebenico kojima je to posebna čast jer u 2021. Branimir Bubica slavi 20 godina karijere, a klapa 10 godina. Pjesmu “Ne dan moju tisnu kalu” koje su autori Adrian Šarić-Bego, Branimir Bubica i Leo Škaro, prati i spot koji je radio Tomislav Dugandžić. Upravo su ova nagrada i protekle godine najbolji poziv na njihov koncert koji će se održati 7. rujna na otvorenom kod Lisinskog, u okviru programa “Lisinski Atrium”.

Ivan Ive Županović prezadovoljan je svojim nastupom, a to se ponajbolje odrazilo u dodijeljenoj mu nagradi za interpretaciju. Premijeru spota za nagrađeni “Eden” možemo očekivati u rujnu. Autori su pjesme Zvonimir Zrilić, Danijela Gašparović i Neno Belan, a spot će raditi Toni Mađerić, s kojim Ive ima izvrsnu suradnju. 

Tako su svi Scardonini izvođači kući pošli s osmjesima iza kojih je itekako izvrsna pozadina – 2 nagrade publike i 1 nagrada za interpretaciju. Izvrstan glazbeni kolovoz!

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije