Ivo Jurić vam poručuje – Neka život bude ples! Osvoji svijet!

”Neka život bude ples! Osvoji svijet!”, poručuje mostarski glazbenik svjetskog glasa Ivo Jurić, u novoj pjesmi ‘Osvoji svijet’ koja je u vrlo kratkom roku ‘okupirala’ društvene mreže.

Vesela i energična pjesma s motivirajućom porukom, sigurno vas natjera da i sami tapkate u ritmu i nasmiješite se, a tekst ove ljetne pjesme potpisuje Daniela Borovnjak.

Glazbu potpisuje jedan od najboljih hrvatskih skladatelja zabavne i popularne glazbe Marko Tomasović. Za aranžman cijele pjesme zaslužan je Josip Joco Vukoja koji je ujedno i producent. Puno vrhunskih glazbenika je sudjelovalo na pjesmi i utkalo svoj potpis. Jan Ivelić bubanj, Josip Joco Vukoja gitare i bas gitara, Saša Miočić klavijature i mastering, Ljubo Glibota brass, Lovro Livajić saksofon, Dragan Brnas i Darija Hodnik prateći vokali”, govori Ivo za Bljesak.info o svojoj pjesmi, koju je u dva dana imala 13.000 pregleda.

Reakcije pokazuju da smo postigli željeni rezultat. Iskreno sam sretan i zahvalan na svemu… od tima ljudi koji radi samnom do svakog pregleda, likea, sharea i komentara. Hvala Vam!”, poručuje dobro raspoloženi Jurić, kojem se ljubav i sreća u pjesmi pa i u spotu ne mogu sakriti.

Spot smo snimali u Baškom Polju na jednoj od malih plaža toga mjesta. Budući da ja sviram svaku noć teško je bilo organizirati nešto za neki poseban scenarij. Pokušavali smo, ali uskladiti sve jednostavno je bilo nemoguće. Onda smo se odlučili na opciju jednostavno je sigurno”, kaže nam Jurić, kojem u spotu glumi zaručnica Josipa.

Ja sam pitao moju zaručnicu Josipu hoće li da snimimo ja i ona spot za ovu pjesmu. I tako je nastao video spot. Htjeli smo prenijeti samo atmosferu ljubavi, energije i zabave; onako bez puno pametovanja. Ana Borić izvršna producentica je sve to nadgledala i pazila da sve bude kako treba, a Marija Tadić mlada umjetnica za kamerom je snimala i montirala”, rekao je Jurić, zadovoljan rezultatima.

Sljedeću pjesmu, kaže, planiram izdati u studenom, a nada se da bi njegov album mogao ugledati svjetlo dana do idućeg ljeta.

Također uskoro krećem raditi s velikim bendom, jer do sada sam radio isključivo kao one man band sa loop pedalom. Naravno i dalje ću nastaviti raditi i tako, ali ja i Joce smo željni da rokamo na bini i gruvamo gitarama u old school rock’n’roll stilu tako da očekujte nas ubrzo na nekim manjim i većim binama.”, rekao je Jurić o budućim planovima, koji će kako kaže ispuniti njegov dječački san. 

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije