Ivana Kolakušić: Mala škola glazbe radi na poticanju dječje mašte i kreativnosti, svi ste dobrodošli večeras na završni koncert

Koncert Mozart mališana i gostiju, povodom Svjetskog dana glazbe održat će se u parku Zrinjevac večeras od 20:00 sati.

Na koncertu će sudjelovati preko 140 izvođača uključujući dječji orkestar, ansamble i pjevače. Mladi glazbenici izvest će najpopularnije dječje pjesme čije aranžmane potpisuje profesor i dirigent Filip Milošević, unuk poznatog dirigenta pok. Ivice Svetinovića.

Ivana Kolakušić, jedna od voditeljica Male škole glazbe i osnivateljica udruge Mozart otkrila je za Običan radio: “Reakcije su zaista predivne od toga da nam roditelji govore da djeca ne žele ići u redovan vrtić nego u Malu školu glazbe. Mi smo se naravno nadale takvim reakcijama jer je zaista nešto posebno i drugačije u gradu Mostaru, ali povratne reakcije su zaista predivne. Svi oni koji se žele upisati mogu se javiti na 063 836 608 ili na društvene mreže.

Organizatori koncerta su Udruga za promicanje umjetnosti i kulture „MozART“. Koncert se održava po pokroviteljstvom Vlade HNŽ-a i Grada Mostara. Ulaz je besplatan.

Specifičnost našeg programa jesu poticanje dječje mašte i kreativnosti te uvažavanje individualnog razvoja svakog djeteta“, zaključila je Ivana Kolakušić.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije