Ivan Martić Ivica novom pjesmom poručuje:”Stara koka, dobra juha”

“Stara koka, dobra juha” dobro je poznata izreka u narodu već generacijama, a iskoristio ju je i glazbenik Ivan Martić Ivica za prvi singl koji objavljuje samostalno pod izdavačkom kućom Croatia Records. Pjesma “Stara koka” je njemu vrlo draga tema, ističe, a ispunjena je i satirom na prpošnu i veselu melodiju. Autor teksta je Nedo Zuban, glazbu potpisuje Toni Eterović, a uz njega aranžman je raspisao i Nenad Čubrilo.

Ivan Martić Ivica spot za ovu pjesmu smjestio je u Sarajevo, a u fokusu je jedan mladić koji se upravo našao u jednoj takvoj situaciji da se doista može reći – “stara koka, dobra juha”
“Ostvario sam suradnju s popularnim glumcem Tarikom Džinićem, odnosno Džebricom iz serije ‘Lud, zbunjen normalan’ te s kazališnom glumicom Belmom Salaković. Oni su nosili glavne uloge u spotu koji je radio Elvedin Sarić”, rekao je Martić i dodao kako je nedavno potpisao ekskluzivni ugovor za Croatia Records. Osim novih pjesama na novom izdanju naći će se i one koje su obilježile njegovu dosadašnju karijeru koja traje već 17 godina
“Planiramo objavljivati nove pjesme svaki mjesec pa ćemo početkom 2023. godine promovirati čitav album koji će biti kombinacija novih i starih pjesama”, ističe.

Prije pjesme “Stara koka”, Ivan Martić Ivica nastupio je sa Zlatkom Pejakovićem na CMC festivalu u Vodicama, a isto će to učiniti i u Slavonskom Brodu na CMC 200 Slavonija festu.
“Veseli me nastup u Slavonskom Brodu 26. kolovoza jer je to grad moje mladosti. Tamo sam odrastao, bez obzira što sam rođen u Bosanskom Brodu, jer smo prirodno vrijeme provodili preko puta rijeke Save koja nas je jedina dijelila”, kaže Martić.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije