Ivan Barbarić: Najpraktičnija je mjesečna povlaštena ili godišnja karta, cilj nam je uređenje postojećih i izgradnja novih parking mjesta

Mostar je jedan od rijetkih gradova u Bosni i Hercegovini gdje je parking uglavnom bio besplatan, no uskoro više neće biti. U tijeku je prodaja mjesečnih i godišnjih karata za parking mjesta, dok naplata službeno počinje 7. veljače.

U „Vijestima plus“ Običnog radija, gost kolegice Mihaele Milić bio je v.d. direktor Javnog poduzeća Mostar parking Ivan Barbarić.

Gospodin Barbarić ističe: „Cilj Mo parkinga nije samo naplata komunalnih naknada za parking građanima, nego uređenje prometnog mirovanja u Mostaru, uređenje postojećih i izgradnja novih parking mjesta. Plan nam je izgradnja novih parking površina i garaža, to naravno ne dolazi besplatno, ali jedan je od ciljeva koji planiramo provesti u budućnosti.

Vrlo brzo će poći i naplata parkinga u naseljima, između zgrada.

Za sve nedoumice i najčešće upite direktor Mo parkinga kaže: „Kupovinom povlaštene parking karte nije osigurano parking mjesto. Nigdje to nije takav slučaj. Parking mjesta su javna površina, a građani kupovinom karte plaćaju komunalnu naknadu za zauzimanje te površine. Rezervaciju parking mjesta imamo u našoj Odluci po cijeni koja je prikazana u cjeniku. Povlaštena karta uvelike olakšava parkiranje, da bez problema možete parkirati od 0 do 24, i omogućuje Vam neograničeno vremensko parkiranje.

Svi podaci se mogu pronaći na www.moparking.ba, info telefon: 036 55 88 99, e-mail: info@moparking.ba ili možete posjetiti samu zgradu Mostar parkinga koja se nalazi na adresi Bulevar narodne revolucije bb Mostar.

Cijeli razgovor možete poslušati u nastavku:

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije