Ismar Lačević: ADAM je digitalna revolucionarna poslovna kartica koja brine i o okolišu!

Ismar Lačević, mladi poduzetnik iz BiH, razvio je digitalnu biznis karticu pod nazivom Adam, kao zamjenu tradicionalnim tiskanim biznis karticama, koje su u osnovi zastarjele i nisu u skladu s tehnološkim napretkom civilizacije i mehanizama poslovanja.

Priča o Adamu je počela 2019. godine, a s Ismarom Lačevićem je od prvog dana na projektu aktivan tim od 6 visoko kvalificiranih ljudi iz nekoliko oblasti poslovanja. Ismar pored ovog proizvoda posljednje 3 godine radi i na nekoliko drugih inovacija i digitalnih rješenja za probleme koji se susreću u svakodnevnom životu.

Više o samom projektu ADAM smo imali priliku čuti, u današnjim ‘Vijestima plus’, od samog Ismara.

Adam je u osnovi digitalna poslovna kartica koja omogućava korisnicima da dijele svoje poslovne, privatne ili druge relevantne podatke preko jednog fizičkog primjerka kartice koju je dovoljno skenirati kako bi se njom definirani podaci učinili dostupnim. Na svojoj pratećoj aplikaciji Adam dalje omogućava pohranu podataka drugih osoba i izgradnju baze poslovnih digitalnih kartica, čime se eliminira potreba za čuvanjem velikog broja kartica i nepraktičnom potragom za podacima te jedne osobe koja nam je u datom trenutku potrebna.

Više informacija o PROJECT: Adam kao mogućnost preuzimanja aplikacije i zahtjeva za demo verziju je dostupno na https://projectadam.co/.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije