O nama

Običan radio d.o.o. Mostar je najslušaniji radio u Hercegovini i jedan je od rijetkih radija koji u svome programu prioritet daje opće društvenim korisnim temama. Svakodnevno izvještavamo vijesti iz Bosne i Hercegovine, kulture, športa, svijeta, glazbe, kulinarstva, aktualnosti vezane s današnjim nadnevkom, najave događaja, te zabavne lifestyle aktualnosti. U svojem programu promoviramo teme kao što su zaštita okoliša i prirode, te energijske učinkovitosti, zaštita djece koja su žrtve zlostavljanja, pedofilije i prosjačenja, zaštita prava manjina i zaštita prava žena u društvu. Doprinosimo integraciji BiH u EU i NATO, kao i borbi protiv korupcije u svim njenim segmentima i zaštiti ljudskih prava.

Radio stanica nastala je 2002. godine sa sjedištem u Stocu, godine 2012. promijenila je vlasnika i prebacila je sjedište u Mostar. Radio se čuje u Hercegovini s dvije frekvencije 106.5 MHz s kojom pokrivamo Mostar, Široki Brijeg, Čitluk, te 105.3 MHz s kojim pokrivamo također Čitluk, Čapljinu, Stolac, Ravno, te dijelove općine Neum i Ljubuški kao i Metković, Opuzen i Vrgorac u Republici Hrvatskoj. S ove dvije frekvencije pokrivamo 250.000 populacije, a možemo se pratiti i online putem streaminga.

Nastojimo u svojem radu prenijeti pozitivnu energiju našim slušateljima, nagrađivati ih, a jedan dio programa je rezerviran za ispunjavanje glazbenih želja slušatelja!

Običan radio d.o.o. Mostar prepoznatljiv je i po društvenim mrežama na kojima svakodnevno objavljuje sadržaje zanimljivog sadržaja. Facebook stranica radija ima 12.200 pratitelja. Na Instagram profilu imamo 9.900 pratitelja.

Impressum

Direktor:

Josip Lucijano Milić

Glavna i odgovorna urednica:

Matea Jurić

Novinari/voditelji:

Mihaela Milić
Loreno Laštro

Marketing:

Josip Lucijano Milić
Mihaela Milić

Vlasnička struktura

30%
Josip Lucijano Milić
30%
Mihaela Milić
40%
Ante Milić