Ideje za nezaboravan Fun Run

Intersport FUN RUN je najzabavnija utrka u dužini od 2,2 km, koja će biti održana u sklopu Vivia RunFesta i predstavlja poklon Intersporta i NGO Marathona svim građanima, tako da je kotizacija za istu besplatna.

Ovom utrkom pomjeramo granice u zabavi i trčanju te pružamo priliku da doživite potpuno novi osjećaj trčanja bez granica gdje možete povesti na start vaše omiljene osobe, obući omiljenu opremu ili napraviti najoriginalniju kreaciju u kojoj ćete biti prepoznatljivi, povesti kućnog ljubimca ili provozati vaše dijete u kolicima, napraviti nešto neobično s vašim trkačkim timom i zabilježiti jedinstvene momente koje pruža najzabavnija utrka Vivia Run Fest-a – Intersport FunRun.
FUN RUN je fantastičan način da se motivirate, da budete malo spremniji i zdraviji, a da ne ispadnete previše ozbiljni. To je prilika da se pokrenete, družite, osjetite atmosferu velikog sportskog događaja, stvorite nove uspomene, dobro se zabavite…

Možete uživati u događaju s prijateljima, porodicom i drugim takmičarima dok se prepuštate muzici, plesu i fotografiranju! Možete trčati, skakati ili hodati, bitno je samo da sudjelujete i pređete dionicu od 2.2 km!
Ovo su naši prijedlozi za nezaboravno učešće na FUN RUN utrci:

OBITELJSKI TIM
Pokreni članove svoje porodice i trčite zajedno! Možete trčati s bebama u kolicima ili prošetati s mališanima. Ako ste se tek vjenčali, trčite sa znakom “Just married” ili zaprosite djevojku koja utrčava u cilj!

POSTAVI IZAZOV
Možeš trčati unazad ili skakati na jednoj nozi? Trčanje na štiklama- zašto da ne? Snimi TikTok i taguj @intersport_bih

OBUCI ZABAVAN KOSTIM!
Obucite kostime omiljenih likova ili kreirajte nešto nezaboravno! Ako trčite s prijateljima, možete obući dresove omiljenog tima, poslovna odijela ili uniforme, narodne nošnje…Možete trčati obučeni kao planinari, balerine, medicinsko osoblje, skijaši…Obucite se kao trkači iz 80-ih ili trkači budućnosti!
Ideja je bezbroj, jedva čekamo da vidimo vaše!

POKRENI I DRUGE
Imaš prijatelja koji stalno priča da bi se trebao početi baviti sportom? Prijateljicu koja više voli izlaske od sporta? Potakni ih da se prijavite i trčite/hodate zajedno! Prošetaj 2.2K sa bakom/nanom ili provozaj prijatelja koji je u kolicima.

POVEDI LJUBIMCA
Istrči FUN RUN sa svojim ljubimcem!

ZABAVNI REKVIZITI
Ponesi zvučnik, stari veliki kasetofon, foto rekvizite za najbolje selfije, instrument koji sviraš…

NAVIJAČI
Organizirajte navijački tim s nezaboravnim transparentima!
Vidimo se na navijačkom punktu ispred Intersporta Imperijal, kod Vječne vatre.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije