IAN potpisao ekskluzivni ugovors diskografskom kućom Croatia Records

On je IAN, pravim imenom Ivan Anićkantautor iz Splita koji je potpisao ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Croatia Records i objavio svoj prvi singl. “Heroj” je njegova kantautorska pjesma koju aranžerski supotpisuje skupa sa sjajnim producentom Hrvojem Domazetom. S ovom pjesmom IAN kreće u svoju solističku glazbenu avanturu. “Glazbom sam se počeo baviti još kao tinejdžer svirajući gitaru u lokalnim splitskim bendovima. Drago mi je što će moj glazbeni iskorak biti uz Croatia Records”rekao je IAN povodom potpisa ugovora.

“Zaljubljenik sam u žešći zvuk poput rocka i metala, ali nikada se nisam žanrovski ograničavao”, rekao je IAN. Njegova prva kantautorska pjesma upravo je to, “Heroj” je amalgam popa, rocka, countryja i bluesa. IANOVA je to posveta svim našim osobnim herojima, svima onima koji su posvećeni drugima do samog kraja, bili oni  očevi, muževi, partneri.  Režiju videospota snimljenog u Čaporicama u blizini Trilja potpisuje Toni Banov, a u ulozi IANOVE partnerice pojavljuje se Stefani Biuk.

IANA pamtimo i kao jednog od natjecatelja u showu The Voice Hrvatska gdje je pokazao kakav moćan vokal ima.Sada su pred njim novi izazovi, a “Heroj” je jedan sjajan početak. “Već pripremam drugi singl, nešto neočekivano, ali očekujte najbolje”rekao je IAN za kraj.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije