HKD Napredak Glavna podružnica Mostar: Prijavite se na jedinstveni tečaj engleskog jezika

HKD Napredak Glavna podružnica Mostar u suradnji sa školom engleskog jezika The English Academy organizira drugi ciklus tečaja engleskog jezika koji će se održavati u čitaonici Narodne knjižnice HNŽ-e u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

Nakon dva uspješno održana tečaja, organizira se treći ciklus

Nakon završena već dva ciklusa Napretkovog tečaja engleskog jezika, koja su se pokazala više nego uspješna, HKD Napredak Glavna podružnica Mostar i The English Academy ove godine ponovno organiziraju tečaj. Ovaj program ne nudi klasičnu, tradicionalnu nastavu nego kroz suvremen i moderan pristup učenju engleskog jezika za odrasle u obliku radionica na engleskom jeziku donosi vam autentičan i suvremen sadržaj temeljen na praktičnim životnim situacijama. Posebno je dizajniran za odrasle kojima je cilj izgradnja samopouzdanja u komunikaciji na engleskom jeziku.

Oslobodite se od straha pričanja engleskog jezika kroz opušten rad

Naglasak je na komunikaciji na engleskom jeziku, prilikom čega se primarno razvijaju govorne vještine i sposobnost spontane i točne komunikacije na engleskom jeziku. Budući da program ne slijedi isključivo jednu knjigu ili udžbenik, nego uvrštava interaktivne i interdisciplinarne aktivnosti na engleskom jeziku, na zanimljiv i pristupačan način osposobljava svoje polaznike za aktivnu komunikaciju na engleskom jeziku.

Ako je vaš cilj da se oslobodite straha i steknete samopouzdanje u komunikaciji na engleskom jeziku te učite u opuštenoj atmosferi, ove radionice su upravo za Vas. Dizajniran prema potrebama modernog svijeta, program razvija relevantne i iskoristive vještine za svakodnevni, kako privatni, tako i poslovni život.

Budite vođeni suvremenim profesorskim iskustvom

Tečaj engleskog jezika, kao i do sada, izvodi profesorica engleskog jezika i književnosti Andrea Biško, koja je obrazovanje i dugogodišnje iskustvo stekla na Sveučilištu u Mostaru i Universite de Poitiers u Francuskoj.  Andrea Biško je ujedno i osnivačica The English Academy, škole engleskog jezika u Mostaru za djecu i odrasle, koja svojim polaznicima nudi obrazovanje prilagođeno suvremenom životu.

U svom profesionalnom radu pomogla je mnogima da steknu znanje i samopouzdanje za aktivno i samostalno korištenje engleskog jezika.

Prijave su otvorene za sve, a broj polaznika je ograničen

Program traje tri mjeseca, a prvi susret održat će se u ponedjeljak 30. siječnja s početkom u 20:30 sati. Programske radionice će se održavati svakim ponedjeljkom i srijedom u 20:30 sati u multifunkcionalnoj prostoriji Narodne knjižnice HNŽ-a u Hrvatskom domu herceg Stjepana Kosače.

Prijaviti se možete putem mail adrese: englishschool.andrea@gmail.com, gdje možete dobiti i dodatne informacije o tečaju koje vas zanimaju. Broj prijava je ograničen.

Napominjemo da se možete prijaviti neovisno o tome jeste li prethodno pohađali Napretkov tečaj engleskog jezika. Svi polaznici koji uspješno završe tečaj dobit će certifikat.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije