Hip-hop svjedočanstvo Stoleta i Hiljsona Mandele – nova pjesma “Bog zna”

Hip-hop legenda, Marin Ivanović Stole, udružio je snage s Hiljsonom Mandelom, članom trap kolektiva KUKU$, i izbacio novi singl “Bog zna” s nadolazećeg albuma “Sve su to rime” koji će u izdanju Croatia Recordsa biti objavljen 1. listopada.

Videospot u režiji Svena Čustovića snimljen je u crkvi sv. Ivana Krstitelja u Novoj Vesi u Zagrebu, a u spotu se pojavljuje i vlč. Ivan Lastovčić koji ujedno recitira i intro pjesme. Glazbu potpisuje Goran Kovačić, a o suradnji s njim Stole kaže: “On je glavni i odgovorni za svu moju muziku. Napravili smo do sada 4-5 albuma ili više. Sve pokušavamo dovesti do razine jednog hit singla, kao što Bog uvijek napravi.”

Pjesma “Bog zna” iskreno je svjedočanstvo zbližavanja s Bogom te progovara o životnim usponima i padovima. “Samo Bog mi može sudit u ulozi suca”, kaže Stole u zadnjem stihu pjesme.

Osim rada na novom albumu, Stole je pokrenuo i svoj podcast imena 100KAST u kojem iz epizode u epizodu ima druge zanimljive teme i goste, a sve možete pratiti na Stoletovom službenom YouTube kanalu.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije