Hana Hodžić: Napravi prvi korak ka uspjehu i sudjeluj na JobFAIRu!

Želiš napredovati i učiniti prvi korak ka uspjehu? Vrijeme je da iskoristiš svoju šansu! – JobFAIR ’20 je idealna prilika za to!

JobFAIR je sajam zapošljavanja za studente tehničko-tehnoloških fakulteta i ekonomije.

Nakon dužih razmatranja i praćenja epidemiološke situacije u Bosni i Hercegovini, udruženje studenata EESTEC LC Sarajevo odlučilo je ovogodišnji Sajam zapošljavanja, “JobFAIR ’20 – Iskoristi svoju šansu!“, održati u jednom novom formatu, online formatu, 9. i 10. studenoga.

Glavni cilj JobFAIR-a je pružanje prilike studentima tehničko-tehnoloških fakulteta i ekonomije da se uvežu s predstavnicima kompanija te na taj način aktivno traže zaposlenje, razvijaju poslovnu kreativnost i informiranost o tržištu rada.

Održavanje Sajma, dvanaesti put, dokaz je kvaliteta koji je prepoznat od sve većeg broja studenata, ali i vodećih kompanija u Bosni i Hercegovini.

Mi se ovim putem, još jednom, zahvaljujemo gošći ‘Vijesti plus’ – koordinatorici odnosa s javnošću spomenutog Sajma, Hani Hodžić na odvojenom vremenu i ugodnom razgovoru.

Besplatni mali oglasi

Prodaje se dječji krevet

Prodaje se novi, neotpakiran dječji krevet s madracem. Cijena je 350 KM, a kontakt telefon 063/605-522.

Prodaje se muški haski čistokrvni

Prodaje se muški haski čistokrvni, star tri mjeseca, vakciniran, očišćen od krpelja. Cijena je 400 maraka, a nalzi se...

Izdaje se garsonijera u Mostaru

Izdaje se namještena garsonijera u Mostaru u Ulici kralja Zvonimira (centar grada). Garsonijera je slobodna od 10. studenog,...

Iznajmljuje se dvosoban stan u Ulici hrvatske mladeži

Iznajmljuje se dvosoban stan u Ulici hrvatske mladeži. Sve informacije na brojeve: 063 339 489 ili 063 148...

Prodaje se Mercedes c klasa 2070 cdi

Prodaje se Mercedes c klasa 2070 cdi automatik, registriran cijelu godinu, ima sve 4 nove gume u vrlo dobrom stanju.

Više iz kategorije