Gradonačelnik Kordić u Vijećnici organizirao prijem za ŽKK Zrinjski 2010.

Gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić u Gradskoj vijećnici upriličio je prijem za igračice i stručno vodstvo ŽKK Zrinjski 2010.

Tom prilikom gradonačelnik Kordić im je čestitao na plasmanu u Prvu ligu BiH i poželio puno uspjeha u tom natjecanju. On je istaknuo kako sportaši u Mostaru nemaju odgovarajuću infrastrukturu, ali to će se bitno promijeniti izgradnjom sportske dvorane, te su u tom smislu napravljeni pozitivni pomaci.

Predsjednica i trenerica ŽKK Zrinjski 2010. Nikolina Pandža zahvalila je gradonačelniku na prijemu i potpori koju pruža klubu. Prema njezinim riječima u 12 godina postojanja kluba ovo je prvi prijem za ŽKK Zrinjski 2010. kod predstavnika vlasti.

Gradonačelniku su se na prijemu zahvalile i kapetanica Karla Lasić i Ana Leko koja je u dresu Bosne i Hercegovine nastupala na Europskom juniorskom prvenstvu. One su naglasile kako im potpora gradonačelnika puno znači, te kako će igranje u Prvoj ligi biti veliko iskustvo za Zrinjski i ostvarenje sna za mlade igračice.

ŽKK Zrinjski 2010 u Prvu ligu BiH ulazi s mladim kadrom, a jedino pojačanje je u trenerskom timu prve ekipe, gdje je za asistenta i pomoćnog trenera angažiran magistar kineziologije Filip Novak.

U organizaciji ŽKK Zrinjski 2010. u Mostaru će 2.3. i 4. rujna 2022. biti organiziran turnir za seniorke, kadetkinje i mlađe kadetkinje, a u seniorskom dijelu turnira nastupit će prvakinje Hrvatske košarkašice Raguse iz Dubrovnika, te viceprvakinje Požege.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije