Gradonačelnik Kordić u Šibeniku: Produbljivanje prijateljskih odnosa, razvijanje gospodarske i kulturne suradnje

Izaslanstvo Grada Mostara predvođeno gradonačelnikom dr. Mariom Kordićem bilo je u posjeti Šibeniku. Tom prilikom organiziran je sastanak s gradonačelnikom Šibenika Željkom Burićem, pročelnikom Upravnog odjela za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Petrom Mišurom, te zapovjednikom Javne vatrogasne postrojbe Šibenik Volimirom Miloševićem.

Tema razgovora bila su iskustva grada Šibenika sa korištenjem sredstava fondova Europske unije.

Mostarsko izaslanstvo zanimala je i priprema  gradnje novog Vatrogasnog doma u sklopu budućeg Centra za borbu protiv prirodnih katastrofa i klimatskih promjena na području bivše vojarne Bribirski knezovi budući da i Mostaru predstoje aktivnosti na pripremi projektne dokumentacije objekta iste namjene. 

Šibenski gradonačelnik upoznao je izaslanstvo Grada Mostara s velikim infrastrukturnim radovima posljednjih godina u Šibeniku, poput projekta Aglomeracije te prednostima gradnje Centra za gospodarenje otpadom Bikarac.

Također je izaslanstvu grada Mostara predstavio Šibenik, njegovu povijesnu i kulturnu baštinu, prirodne, gospodarske i poduzetničke potencijale te ključne projekte, a gosti su potom obišli Tvrđavu Barone te, s ciljem produbljivanja prijateljskih odnosa i razvijanja gospodarske i kulturne suradnje,  pozvali šibensko izaslanstvo u posjet njihovom Mostaru.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije