Gradonačelnik Kordić: Advent u Mostaru respektabilna manifestacija za žitelje Mostara i Hercegovine i goste iz cijele regije

Gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić istaknuo je zadovoljstvo postignutim turističkim rezultatima tijekom novogodišnjeg vikenda naglasivši zadovoljstvo manifestacijom ‘Advent u Mostaru’ koja je postala perjanica zimskog turizma.

“Iznimno smo ponosni činjenicom da je tijekom proteklog vikenda, tijekom dočeka Nove 2023. godine zabilježeno preko 30.000 noćenja u našemu Gradu.

Zadovoljni smo činjenicom kako je ova manifestacija u našoj organizaciji značajan poticaj gospodarstvu, osobito u segmentu ugostiteljstva. Također, ostvaren je još jedan od postavljenih ciljeva, a to je da imamo respektabilnu manifestaciju za žitelje Mostara i Hercegovine i goste iz cijele regije.

Zahvaljujem cijelom organizacijskom odboru i svim partnerima koji su pomogli u cijeloj organizaciji.

Veselimo se stvaranju novih brendova na ponos svih Mostarki i Mostaraca, kao i strateškog interesa našega Grada, poticanja gospodarstva i pozicioniranju Mostara visoko na listi turističkih destinacija ove regije”, poručio je na svom Facebook profilu gradonačelnik Mostara.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije