Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru proslavio je 44. godine postojanja

Dan Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru obilježen je u petak 16. prosinca svečanom promocijom na kojoj je promovirano 35 prvostupnika građevinarstva, 11 prvostupnika arhitekture i urbanizma, šest prvostupnika geodezije i geoinformatike, te 30 magistara građevinarstva.

Dekanica prof. dr. sc. Maja Prskalo diplomantima je zaželjela sreću u budućem radu i životu: „Dragi diplomanti, na samom početku posebno pozdrav upućujem vama, vašim obiteljima i prijateljima. Svi mi koji smo prošli kroz to akademsko putovanje znamo koliko je važna potpora onih najbližih, posebice vaših roditelja. Želim da vam današnje zajedništvo, čestitke i podrška sudionika ovoga slavlja bude snažan poticaj za daljnji rad. Kompetencije koje ste stekli u ovim tehničkim granama, uvjerena sam, da će te u budućem radu časno koristiti te dostojno inženjerski primjenjivati i kontinuirano nadograđivati.

Na koncu, u ime profesora, suradnika, uposlenika i studenata Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru i u svoje osobno ime, svima vama upućujem iskrene čestitke i želim puno uspjeha u budućem radu.“

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije