EUROHERC OSIGURANJE SPONZOR LIGE U-11

Nogometna škola HŠK “Zrinjski” Mostar u suradnji s Nogometnim Savezom HNK/Ž već dugi niz godina organizira Ligu U-11, u kojoj ove godine pravo nastupa imaju dječaci uzrasta 2012. godište.

Liga okuplja veliki broj djece, koja vrijedno treniraju sa svojim trenerima, žive jedan zdrav život pun izazova i sportskog natjecateljskog duha.

Tradicionalna Liga U-11 prepoznata je i od vodećeg osiguravajućeg društva Euroherc osiguranja koje je odlučilo svojim doprinosom poduprijeti ovu ligu i tako podržati razvoj mladih nogometaša i pokazati da su opredijeljeni za afirmaciju sporta u BiH.

Liga će od ove sezone nositi naziv Euroherc Liga U-11 u kojoj će nastupati 11 klubova, a utakmice će se igrati na pomoćnom terenu stadiona HŠK “Zrinjski” Mostar. Početak lige planiran je za SUBOTU 01.10.2022. godine od 12:00 sati.

Sretni smo zbog suradnje s Eurohercom, jer za dobar rezultat i ostvarivanje planova, potrebno je imati i dobre partnere. Ova podrška nam puno znači i sigurni smo da ćemo zajedničkim snagama ispuniti planirane ciljeve,

Više informacija o Euroherc osiguranju dostupno je na www.euroherc.ba ili na službenoj FB stranici Euroherc osiguranje d.d.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije