Emina Ćatić: ‘FooDish’ nastoji barem malo olakšati svakodnevnicu zaposlenih žena

Emina Ćatić i Leila Šteta, dvije su prijateljice koje su prepoznale važnost i potrebu za kvalitetnim kulinarskim proizvodima u našoj svakodnevnici, a koji će obogatiti i naš tjedni meni te mu pružiti hranjive sastojke, ali i istovremeno nahraniti naše tijelo i pružiti mu potrebne nutrijente.

Tako je i nastao brend FooDish, temeljac koji sadrži samo kvalitetne, prirodne sastojke, nema aditive i gluten te će biti baza brojnih vaših kulinarskih priča.

S Eminom smo detaljnije o čarima ovog proizvoda upakiranog u staklenke razgovarali u sklopu naših ‘Vijesti plus’.

Ideja o proizvodnji gotovog prirodnog temeljca nastala je u mjesecu svibnju 2019. godine kao rezultat nedostatka slobodnog vremena i želje za zdravijom ishranom jedne nove mame i jedne zaposlene supruge. FooDish d.o.o. službeno je registrirano društvo od mjeseca studenoga 2019. godine, a prvi temeljac je prodat krajem mjeseca srpnja 2020. godine. Jako dugo smo radile na recepturi i ispitivanju proizvoda gdje je bilo slatkih muka, a obzirom da se radi o proizvodima životinjskog porijekla bile su potrebne mnogobrojne dozvole za rad. Kada pogledamo iza sebe, sve je nekako išlo prirodno i svojim tokom.”

Sve o ‘FooDish’ proizvodima možete pronaći na web stranici, Facebook stranici i Instagram profilu.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije