Ekipa Taekwondo kluba Cro Star ostvarila fantastične rezultate na jakom međunarodnom turniru u Sloveniji

Nakon odličnih rezultata na nedavno održanom Ilidža Openu mostarski Taekwondo klub Cro Star nastavlja nizati uspjehe. U nedjelju se u Sloveniji održao jaki međunarodni taekwondo turnir pod nazivom Taekwondo pokal Ivančna Gorica. U konkurenciji 7 zemalja ekipa Cro Stara ostvarila je fantastične rezultate.

3 natjecatelja su se izborila za 4 medalje: zlato, 2 srebra i broncu.

Zlato i broncu osvojila je mlađa kadetkinja Iva Marić koja se redovno natječe tijekom čitave godine, prati plan i program rada te samim tim uspjeh ne izostaje. Skoro sve medalje su joj ove godine zlatne te je svoju kvalitetu pokazala i na ovom jakom međunarodnom turniru u Sloveniji.

Srebro su osvojile mlađa kadetkinja Lea Krešić i vrtićanka Mia Drežnjak. Lea Krešić se također redovno natječe te su i njoj ove godine skoro sve zlatne medalje. Odlično je odradila sve borbe u Sloveniji a u finalu su odlučivale nijanse. Mia Drežnjak je vrtićanka koja stalno napreduje kako na treningu tako i na turniru. U polufinalu je pobijedila puno iskusniju protivnicu s višim pojasem što govori o njenom potencijalu a zlato je umaklo zbog neiskustva.

Ekipu u Sloveniju je vodila trenerica Klaudia Marić.

„Za Sloveniju je bila planirana brojnija ekipa no nažalost zbog viroza neki su morali odustati, ali zato je naša trojka imala izvrstan nastup. Ovaj turnir nam je bio bitan u našem kalendaru rada, jer je potrebno svoj rad i kvalitetu provjeriti na jačim turnirima i s jačim protivnicima. Prezadovoljna sam našim uspjehom te nastavljamo punom parom s treninzima, jer nas do kraja godine očekuje još turnira.“ rekla je trenerica Klaudia Marić.  

Turnir se održao u sportskoj dvorani Stična, nedaleko od Ljubljane, s elektronskom opremom Daedo.

Kao i uvijek kad se negdje dalje putuje ekipa Cro Stara je iskoristila svoj boravak u Sloveniji za posjetu Zoološkom vrtu i Aqua parku u Ljubljani.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije