Džemal Juklo: OŠ Zalik predstavlja projekt ‘Breeze’ – prvi botanički vrt u Mostaru!

Osnovna škola Zalik predstavila je projekt izgradnje botaničkog vrta “Breeze” koji će biti napravljen u dijelu školskog dvorišta.

Cilj vrta je očuvanje biološke raznolikosti, edukacija kroz praksu o raznovrsnom biljnom svijetu, bogatiji nastavni plan i program te razvijanje socijalnih vještina kod djece.

Detalje nam je otkrio direktor škole – Džemal Juklo.

Botanički vrt je koncipiran kao edukativna zona u kojoj bi svako odjeljenje imalo svoj dio parcele, te bi tako bila zona edukativnog aspekta, zona za produženi boravak, zona s drvenom oblogom za sjedenje i ukrasnim drvećem te zona (prostor) za odmor i socijalizaciju.

Za realizaciju ovog projekta potrebno je osigurati partnere i financijska sredstva. Svi koji misle da mogu biti dio ove pozitivne priče i pomoći izgradnju ljepše i zdravije budućnosti naše djece, pozvani su da se jave.

Za sve dodatne informacije o ovom projektu zainteresirani mogu kontaktirati ravnatelja škole na adresi: JU Osnovna škola ”Zalik”, Muje Pašića (Sjeverni logor bb), Mostar ili putem tel: 036 571 113 / 036 571 204, te na e-mail: oszalik@bih.net.ba.

Investicija u znanje uvijek vraća najveće rezultate. Budimo društveno odgovorni, mislimo na bolju budućnost naše djece‘, poručuju iz mostarske škole.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije