Duje Stanišić i Branko Medak s pjesmom “Pismo moja” dolaze osvojiti srca šibenske publike

Jedna od skladbi za koju vjerujemo da će ostaviti traga na ovogodišnjim 25. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku je “Pismo moja” koju će izvesti dva vrhunska vokala Duje Stanišić i Branko Medak.
Duje Stanišić i Branko Medak, koji su prošle godine osvojili 3. mjesto ocjenjivačkog suda sa skladbom “Mir u srcu” kao dio sastava “4 voices”, ove godine dolaze na Šansonu sa skladbom “Pismo moja” koju potpisuje izuzetno uspješan autorski dvojac Duško Rapotec Ute i Vjeko Alilović.Podsjetimo, Branko Medak je samostalno osvojio 2 nagradu publike 2019. godine, a Duje Stanišić je prošle godine osvojio nagradu za najbolje kantautorsko djelo.

Spojivši se u duet, Branko i Duje će na svoj specifičan način ove godine predstaviti skladbu “Pismo moja” koja donosi snažan tekst, moćnu glazbu te vrsnu vokalnu izvedbu i za vjerovati je da će skladba zaživjeti ne samo kod festivalske publike već i kod šireg auditorija putem radijskih i TV postaja.

Za skladbu će uskoro biti snimljen i video spot koji će joj dati dodatnu snagu.

I Branko i Duje izrazito cijene i vole Šibenski festival te mu se uvijek rado vraćaju, a publika i žiri su ih prepoznali kao specifične izvođače vrijedne pozornosti.

Isto tako, autorski dvojac Duško Rapotec Ute kao skladatelj i aranžer te Vjeko Alilović kao tekstopisac znana su imena na hrvatskoj estradi, a šibenska ih publika pamti kao autore skladbe “Oprosti mi, jube” u izvedbi klape Cambi koja je osvojila Grand Prix (1. mjesto i publike i žirija), skladbe “Ti nemaš pojma” kojom je Božidarka Matija Čerina osvojila 3. nagradu publike, a Ute Rapotec je pobjeđivao sa skladbama “Olujna noć” i “Gdje da nađem mir” u izvedbi Bernarde Bruno te sa skladbom “Uzelo te nebo suncu” u izvedbi klape Šufit.

Kompletan tim koji stoji iza skladbe “Pismo moja” nestrpljivo očekuje ovogodišnje izdanje omiljenog festivala, te se nada dugom životu skladbe u koju su utkali svatko svoj dio.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije