Doris Čuljak: Ovog Božića sudjeluj i ti u ‘Adventskom kontRASTu’

“Tisuće svijeća mogu se zapaliti od jedne, a život te svijeće neće se umanjiti. Sreća nikada nije umanjena kada je podijeljena s drugima.”

Pod pokroviteljstvom Gradske organizacije HDZ BiH Mostar u razdoblju od 29. studenoga do 5. prosinca u prostorijama Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača održat će se radionice i humanitarna prodajna izložba.

Tim povodom je, u ‘Vijestima plus’, naša Andrea razgovarala s Doris Čuljak koja nam je otkrila sve potrebne detalje.

Svi zainteresirani će imati priliku sudjelovati na likovnoj, kiparskoj, kreativnoj ili dječjoj radionici. Sav izrađeni nakit, skulpture, čestitke i slike će biti izloženi u nedjelju 5. prosinca, a prikupljeni novac od prodaje istih će ići u humanitarne svrhe.

Također, neki od najboljih slikara, profesora i studenata Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Mostaru su se odazvali ovoj humanitarnoj akciji, te su neka od svojih djela poklonili i tako omogućili raznovrstan izložbeni fond.

Humanitarna akcija pod nazivom „Adventski kontRAST“ poziva sve zainteresirane na sudjelovanje, bilo u radionicama, kupovini ili druženju. Jer jedino zajedno rastemo. Jedino zajedno možemo napraviti više i omogućiti onima kojima je potrebno, kvalitetniji Božić i Božićno razdoblje.

Prijaviti se možete putem broja: 063/191-838 ili pisanjem na e-mail: [email protected]

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije