Donosimo rezultate natječaja prijema studenata starijih studijskih godina u Sc Mostar za 2022./23. godinu

Studentski centar Sveučilišta u Mostaru objavio je rang listu studenata starijih studijskih godina koji su aplicirali  na natječaj za smještaj kroz akademsku 2022./2023. godinu.

Studentski centar Mostar putem ovog natječaja prima 260 studenata na smještaj i prehranu kroz akademsku 2022./23.godinu a oni koji su zadovoljili uvjete natječaja imati će na raspolaganju: tri obroka dnevno, smještaj, internetski i kablovski priključak, a sve sobe opremljene su hladnjacima i klima uređajima. Uz osnovne usluge studentima su na raspolaganju i teretana, fitnes centar, vanjski street workout park, učionice za učenje, caffe bar, vešeraj i Student servis a od jeseni i vanjsko rekreativno igralište.

„Na natječaj je pristiglo 426 valjanih aplikacija, a mi možemo primiti 260 studenata starijih studijskih godina. Natječaj za brucoše slijedi koncem kolovoza i prema našim očekivanjima, nedostajati će nam oko 150 mjesta sukladno raspoloživim mjestima i broju aplikacija“ rekao je Dragan Mikulić, ravnatelj Studentskog centra, te dodao kako unatoč velikom padu broja studenata, ovaj centar već dugi niz godina radi na podizanju kvalitete usluga, kako smještaja, tako i ishrane a posebno ponosno ističe sportske kolektive i njihove aktivnosti.

Mjesečna stanarina koju će studenti plaćati kroz ovu akademsku godinu ostaje ista, odnosno 165 KM za sve studente.

Rezervacije soba i useljenje u Studentski centar Mostar sa ove rang liste, vršit će se od 25.08.-15.09. 2022.g  na broj telefona 036 337 203 ili putem maila smjestaj.scm@gmail.com.

Istekom ovog roka student gubi pravo na smještaj u tekućoj akademskoj godini ukoliko nije odgodio useljenje.

Odgoda useljenja vrši se u sektoru za smještaj  Studentskog centra a  žalbe na natječaj se mogu dostaviti na adresu Stjepana Radića 84 A, 88 000 Mostar.

Donosimo rezultate natječaja za smještaj studenata starijih studijskih godina. Rezultate možete pronaći na LINKU!

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije