Dispruv predstavio novi singl “Ako znaš”

Četiri minute ljubavi, strepnje, zanosa i čežnje – tako novu pjesmu “Ako znaš” opisuju Antonio Perina i Lovre Crvelin, koji su se pod imenom Dispruv prije nekoliko mjeseci predstavili široj publici. Debitantski singl “Murano” brzo je osvojio simpatije publike, a prema brojnim odličnim komentarima i nova pjesma tišnjanskog dvojca sigurni je hit. Zanimljiv komentar ostavio im je i Marko Kutlić, jedan od najboljih vokala mlađe generacije, koji je napisao: “Na repeatu od premijere, nikako da me umori…Svaka čast momci, samo mažite!”

I novi spot snimljen je u Tisnom, mjestu njihovog odrastanja koje je nepresušan izvor njihove inspiracije, stoga je logičan zaključak bio da i novu pjesmu oslikaju motivima njima najljepšeg krajolika. 

“Pjesma i spot su ugodna i blago melankolična vožnja na putu do sreće, na putu na kojemu ćete nam se, nadamo se, i vi pridružiti! Jako nas veseli sve ono što dolazi, a nakon što servisiramo pokretnu imovinu ide nova pjesma i spot!” – poručio je Antonio Perina, autor glazbe i aranžmana koji uz Lovru Crvelina potpisuje i stihove pjesme “Ako znaš.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije