Danijela Martinović: ”S nestrpljenjem i radošću čekam mostarski koncert”

Poznata glazbenica Danijela Martinović ovih dana predstavlja svoju novu pjesmu ‘Vjerujem ljudima’.

”Ova pjesma Oda je ljudima – Dobru koje živi u svakom čovjeku. Ponekad je neophodno da se sve uzdrma, da se sve poruši kako bi nesmetano zasjala, u svakome od nas – Ona – najesencijalnija iskra ljudskosti, a ponekad je potrebno tako malo koje možemo dati baš svi..”, kaže Danijela.

Uz to dodaje: ”Čvrsti zagrljaji, sigurnosti, ugodna riječ, lijepa gesta, malo ljubaznosti, malo razumijevanja. Nitko i ništa ne može nas spriječiti da budemo plemeniti”. Danijela kaže da  postoji još jedan, njoj posebno drag način, a to su dobre želje i dobre namjere. ”Njih možemo odaslati bilo kome, bilo gdje, bilo kada.. I znate što, poštar dobrih želja i namjera nepogrešivo zna i uvijek ih dostavlja na pravu adresu u savršen čas. Vjerujte mi, znam, probala sam!”, ispričala je Danijela. Svoje veliko zadovoljstvo i sreću novim uratkom Danijela je, kao i uvijek, pokazala iskrenošću i beskrajnom zahvalnošću, te upravo na nju ukazala kao važnu stavku iz koje proizlazi svako dobro, a time i vjera u ljude od koje nikada neće odustati. ‘

‘Negdje sam pročitala divnu misao koja je već dugo moja dominantna vodilja. Budite ono što želite da svijet bude, jer živeći tako ne čekamo bespomoćni prilike za zahvalnost, naprotiv, tada mi stvaramo prilike za zahvalnost. Zar ima išta divnije od toga, da netko upravo zbog vas (po)vjeruje u dobro u ljudima ? A ja, ja ne umijem drugačije, duboko, iskreno i potpuno vjerujem ljudima”, navodi.

Danijela s nestrpljenjem i velikom radošću isčekuje svoj koncert u Mostaru, koji će se održati ovoga petka, 02.12. u HDHS ”Kosača”, a hercegovačkoj publici bit će to prilika da uživo zapjeva s Danijelom upravo ovu novu pjesmu, kao i brojne starije hitove iz bogatog opusa Danijeline tridesetogodišnje karijere. Ulaznice za ovaj koncert su u prodaji, a možete ih kupiti na blagajni Kosače i putem sustva kupikartu.ba

Partneri koncerta su BH Telecom, Alma Ras, te mostarski City hotel. Bljesak.info medijski je pokrovitelj koncerta. Ne propustite glazbeni susret s uvijek toplom, srdačnom, nasmijanom, veselom, vrckastom i rasplesanom Danijelom!

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije