Danas u Cineplexx Plazi počinje prodaja ulaznica za 28. Sarajevo Film Festival

Danas u 14:00 sati počinje prodaja ulaznica u Cineplexx Plazi za filmove u programu 28. Sarajevo Film Festival.

Filmovi iz programa 28. Sarajevo Film Festivala bit će prikazivani u dva termina u Mostaru: u BH Telecom Ljetnom kinu Mostar (plato Plaza Centra) u 21:30 sati, te u kinu Cineplexx Plaza Mostar s početkom u 18 sati.

Program u BH Telecom Ljetnom kinu Mostar počinje 12. kolovoza filmom otvorenja 28. Sarajevo Film Festivala: TROUGAO TUGE švedskog redatelja Rubena Östlunda, ovogodišnjeg dobitnika Počasnog Srca Sarajeva. TROUGAO TUGE, za koji Östlund potpisuje i scenarij, dobitnik je Zlatne palme na ovogodišnjem Festivalu u Cannesu.

Raspored projekcija možete pronaći OVDJE.

Ulaznice za sve filmove u Mostaru iz programa Sarajevo Film Festivala u prodaji su online putem na tickets.sff.ba ili se mogu kupiti putem web stranice Sarajevo Film Festivala: www.sff.ba. Plaćanjem ulaznica UniCredit MasterCard® karticama putem online platforme ostvarujete 30% popusta. Prodaja ulaznica u Cineplexx Plazi Mostar počinje u utorak, 9. kolovoza svakim danom od 14 do 22 sata.

Cijena ulaznica za BH Film program u 18 sati u Cineplexx Plazi Mostar je 5 KM, a za filmove u 21:30 sati u BH Telecom Ljetnom kinu Mostar cijena je 7 KM.

Dobrodošli na Sarajevo Film Festival u Mostaru!      

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije