Crvena jabuka oduševila publiku u Trogiru, Šibeniku, Makarskoj, Opatiji i na Sustipanu

U sklopu obilježavanja trideset i pet godina na pozornici, Crvena jabuka održala je nekoliko većih koncerata u sklopu ljetne turneje. Prekrasne pozornice na otvorenom u TrogiruŠibenikuMakarskojOpatiji i na Sustipanu dočekale su spremno jedan od najpopularnijih i najdugovječnijih pop bendova u regiji.

U odličnoj formi bili su članovi Crvene jabuke koji su na čelu s neuništivim Žerom priuštili svojoj publici nezaboravne koncertne večeri. Već prvi taktovi bili su dovoljni da publiku, koja je s nestrpljenjem dočekala koncerte uživo, dignu na noge. Osim starih hitova koji su obilježili njihovu impresivnu karijeru, Žera nije propustio otpjevati i novije hitove: “Ljeto”“Miris Bosne u sitne sate” i ostale s njihovog aktualnog albuma “Tvrđava”. Posebno emotivno bilo je na koncertu na ljetnoj pozornici u Opatiji s kojom je Crvena jabuka zaključila ljetnu turneju i s kojim je završen  festival Kolovozfest.

“Mi smo imali standardni koncert, ali ništa ne radimo bez emocija i to je ono što se ne može glumiti. Drago mi je bilo vidjeti ljude iz svih krajeva, a i raspon generacija je bio od djece do starijih koji su odrastali uz naše pjesme. Glazba nam treba da bi nam život bio zaokružen. Radili smo pod čudnim okolnostima, dosta nam je koncerata otkazano, ali ovih nekoliko koncerata koje smo održali pokazuju da su kultura i glazba neuništivi i da mi trebamo publici kao i oni nama”, rekao je Žera na kraju koncerta.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije