Chill Beach bar na ušću rijeke Neretve je odlično mjesto za ljetni zen. Evo i zašto.

Sezona godišnjih odmora je počela! More, topli pijesak i opuštajuća oaza na plaži koja stvara hlad spoj su koji kreira savršenu scenografiju za idiličan godišnji odmor, a ako tome pridodate priliku za odličan photo spot, vjerujemo da već pakujete kofere.

Daleko od gradske vreve, na ušću rijeke Neretve u Jadransko more i nedaleko od Ploča, nalazi se plaža Blace i Chill Beach bar.

Jedinstven položaj tik do mora i uz samu rijeku čini Blace zanimljivim odredištem gostima različitih interesa. Ovamo dolaze ljubitelji riječnog ribolova, zaljubljenici u ptice močvarice, a i svi putnici koji uživaju u dobrim koktelima, hrani i panorami.

Uređena plaža ima beach bar koji je na Instagramu proslavila ljuljačka u moru kakvu obično viđamo na egzotičnim destinacijama.

Naime, Chill Beach bar je oduševio mnoge posjetitelje i zbog činjenice da ima poseban kutak za djecu, a i psi su dobrodošli. Kao što smo već pomenuli Beach bar smješten je na pjeskovitoj plaži, a osim lokacijom, osvojit će vas divnim uređenjem u bijelom stilu. Idealno je mjesto za cjelodnevno opuštanje na ljuljama ili promatranje zalaska sunca uz koktel.

Kulisa za divne fotografije, ljuljačka sa pogledom na more mjesto je na kojem ćete se sigurno poželjeti fotkati. U nastavku donosimo još malo foto motivacije, ako niste sigurni da je ovo vaša sljedeća #mustsee destinacija, a na ovom linku pogledajte kako točno doći do ovog mjesta. 

(Bonjour.ba)

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije